Continuerooster

Op De Droomspiegel werken wij met een continurooster. Het rooster is iedere dag hetzelfde. Concreet betekent dit dat alle kinderen van maandag t/m vrijdag van 08.30u - 14.00u bij ons naar school gaan.

Continuerooster veilig en sociaal
U wilt uw kinderen veilig door het verkeer hebben, daarnaast wilt u meer vrije tijd voor u en uw kind, het continurooster biedt dat allemaal.

Veilig
Het verkeer zorgt nogal eens voor gevaarlijke situaties. Met het continurooster hoeft uw kind maar twee keer door het verkeer. Veilig voor uw kind en ook voor u. Want stelt u zich voor: zelf gaat u, in het gebruikelijke rooster, acht keer per dag door het verkeer om uw kind van en naar school te brengen en te halen.

Sociaal
Gezamenlijk eten op school onder leiding van de eigen meester of juf, zorgt ervoor dat uw kind leert samen met anderen te eten. Dit is niet alleen gezellig, maar bevordert ook de sociale ontwikkeling.

Gezellig, leerzaam en sociaal, dat is het continurooster.

Wat is uw taak?
U geeft uw kind een lunchpakket mee naar school.

Uw kind drinkt:
- melk via het schoolmelk abonnement
- ander drinken meegebracht van huis

Eigen wensen
Het continurooster biedt u, ouders, de mogelijkheid om meer met uw tijd te doen. Misschien wilt u werken of een cursus volgen. Het continurooster biedt u de gelegenheid om uw tijd beter te verdelen.

Nog meer voordelen
- kinderen hebben de kans echt te spelen. Niets hoeft haastje repje na schooltijd. Eindelijk kan een kind lekker spelen met anderen.
- het kind van werkende ouders dat moet overblijven valt niet op: alle kinderen blijven immers over.
- uw kind is vroeger vrij en daardoor kunt u meer met uw kind ondernemen. Daarnaast is het voor werkende ouders mogelijk om gebruik te maken van de naschoolse opvang.